június 12, 2012

Szeminet

Áraink

Árak


1. Minden ilyen jellegű munka más, és más. Ez nem egy szalagsor, ahol pontosan meg tudjuk állapítani, költségeinket. Ezért nekünk olyan külső körülményekkel kell számolnunk, amely munkánk során, előfordulhat

2. Tevékenységeinknél figyelembe vesszük,a megrendelő igényét. Kifogástalan szolgáltatást, és kiváló minőséget nyújtunk megfizethető áron. Viszont figyelembe kell vennünk azt is, hogy egy vállalkozást kell piacképesen működtetni.( Ja és még meg kell szerezni az A6-ost J )

3.  Áraink meghatározásánál megpróbáljuk mindkét fél igényeit szem előtt tartani.

A megrendelő szempontjából a fix ár a megfelelő. Ön elmondja mi a kérése, és tájékoztatjuk, ez             milyen anyagi kiadásokkal jár!

      Ez persze nem minden esetben alkalmazható! Ha a munka elvégzésére óradíjat adunk meg, akkor a              megrendelő jogosan veti fel, hogy 3 csavar meghúzása,vagy 1 db izzó cseréje miért tart 2 órán keresztül.

4.  Az átlátható és egyszerű ár kialakítása érdekében munkadíjunkat órabérben, illetve napidíjban adjuk meg. Ennek ellenére nem az időnket, hanem kizárólag a teljesítményünket szeretnénk ügyfeleinkkel megfizettetni. A munka várható időtartamát előre közöljük, és csak az ennek megfelelő munkadíjat kell megtéríteni. Azonban ha a szolgáltatás végül több időt vesz igénybe, ( előre nem látható felmerülő problémák pl.: villanyvezeték, csővezeték elöregedése, ezek cseréjével járó bontási munkák stb…) akkor azt előre jelezzük és egyeztetjük.

5.  A munkaidő meghatározásánál mindig a leghatékonyabb megoldást választjuk, ami nemcsak ügyfeleink, hanem saját érdekünk is. A kisebb megrendeléseket szinte minden esetben egyetlen szakemberünk végzi el. Amennyiben szükséges további szakmunkás bevonása, azt előre egyeztetjük.


Vasárnap: Mi is emberek vagyunk, mint ahogyan ön kedves megrendelő, ezért pihenni szeretnénk

Munkát csak nagyon kivételes esetben szeretnénk vállalni.

 Vasárnapi és sürgősségi ár:  (Kivétel a zár szerelés)  Szombati ár plusz +50%!

 Nagyobb munkák esetén napidíjazás is választható (+

Napi díj.:   15.000 Ft (+áfa)

Napi díj +1 segéddel : 26.000 Ft (+áfa)

Rendszeres kapcsolat, és a karbantartandó ingatlan felmérése után átalánydíjas szerződés kötésére is van lehetőség. Lakásokra, családi házakra, társasházakra, irodákra egyaránt.

A kisebb anyagköltségeket – a munkadíj 5%-át meg nem haladó mértékig magában foglalja. (pl. csavarok, ragasztók, tömítőanyagok) Nagyobb mennyiségű, vagy egyedi igényeket kielégítő anyagok, alkatrészek költségét külön felszámoljuk.

Áraink változtatásának jogát fenntartjuk.

Amennyiben a javítás, ill. elvégzendő munkafolyamat önhibánkon kívüli ok miatt nem teljesíthető, a kiszállási díj kiszámlázásra kerül!

Új Ingyenes szolgáltatásaink: Medencés Partikon való részvételt vállalunk  J!