június 12, 2012

Szeminet

Bemutatkozás      

Pataki Géza vagyok és engedje meg, hogy bemutassam vállalkozásomat. Cégünk eddigi fő tevékenysége távközlési hálózat építés és tervezés volt. A munkáim során sokat találkoztam ügyfelekkel és gyakran, előfordultak olyan kérések ’’ha már úgy is itt van fiatal ember legyen szíves felfúrni ezt meg azt…..’’Ezért tevékenységeinket kibővítettük olyan általános szerelési-, javítási- és karbantartási munkákra, amelyek minden háztartásban előfordulnak. Ilyenek például 1 db kapcsoló, csillár, polc, karnis,hinta felszerelése. Zár, kilincs, mosdó csap- telep beszerelése.         

Problémák vannak a lakásban és a ház körül? Már a felesége is szólt a múltkor ?(1 hónapja)

Első lépésben az emberek nagy része megpróbálja megoldani a problémát saját maga.

Ilyenkor szinte biztos megszúrja a kezét, a fúrógép zsinórját elvágja flex-el, a létra eltörik…….

Bekötött kézzel, törött lábbal megpróbáljuk becserkészni a szomszédot. (Aki feleségünk szerint amúgy is mindent jobban tud) De szólhatunk gyermekünknek, sógornak, komának, jó barátnak. Akiknek ilyenkor hirtelen vidéki konferenciára, tárgyalásra, anyóshoz kell mennie mert éppen megfázott a malac az ólban.

A szomszéd természetesen ez alól is kivétel! De neki két órás keresgélés, és közös sörözés után ( amit természetesen Ön áll ) kiderül, hogy  a nyolcas fúró helyett csak hatos van, és különben sem bírja a betonfúrást a gép. Mert ahhoz zöld kell és neki csak kék van!( de igyunk még egy sört!)

A harmadik lépés az, ha szakembert hívunk. Amikor megtudja, hogy a munka nagysága alapján nem lesz meg az új A6-os, közli, hogy nagyon sajnálja,de éppen most nyert meg egy Giga projektet a Budai-hegy helyén és minden kapacitása 2042 december végéig le van kötve.

Ennek Vége!

Ha ilyen jellegű problémájára megoldást keres, akkora legjobb helyen jár!Gyors kiszállással, egyeztetett időpontban Megbízható szakemberekkel, rugalmas hozzáállással állunk rendelkezésére. Legyen bárminemű háztartási, és ház körüli feladat egy kapcsoló felszerelésétől az A6-os megszerzéséig.! Mindenhez azért mi sem érthetünk, ezért ilyen feladatok elvégzéséhez, szakirányú cégekkel kötött szerződéses partnereink segítségét kérjük a problémák orvoslására. Természetesen az Ön részére ez semmilyen plusz költséggel NEM jár!

Ezen szolgáltatásunk keretében Non-stop 0-24-ig, Ajtónyitás, zárjavítás


Géza mester